5 Tips voor een muzikale kerst

Lekker samen kerstshoppen zal er dit jaar waarschijnlijk niet in zitten… 2020 wordt een jaar zonder gezellige kerstmarkten, zonder drukke jenever kraampjes, zonder schaatsbaan op het stadsplein. Aan de andere kant hoef je ook geen uren meer te zoeken in de winkel omdat je weer last minute naar het geschikte cadeau voor je schoonmoeder op zoek bent… ?

Je kan natuurlijk heel wat online kopen, maar rond deze periode duren de pakketjes altijd wat langer, omdat ze het druk hebben bij de Post. Nu je toch niet weg mag, kan je je net zo goed thuis nuttig bezig houden en je kerstcadeaus lekker zelf maken. Het is daarbij ook nog eens een pak origineler dan wat je in de winkel koopt. Of wat dacht je van een muzikale beleving als kerstcadeau? ?

All I want for Christmas is you ?

Wat wij deze kerst willen? Gezellig samenzijn. Alleen gaat dat jammer genoeg niet voor iedereen. Opdat we nog vele jaren samen kunnen vieren, moeten we nu even afstand houden. Hoe moeilijk dat ook is. Gelukkig hebben wij daar dé oplossing voor! Je kan nu samen met al je vrienden en familie naar een livestream luisteren. Zo vergeet je heel eventjes dat je niet werkelijk in dezelfde kamer staat.

Music for the soul ?

Wil je iemand een warm hart onder de riem steken? Iemand die je graag ziet. Iemand die het extra moeilijk heeft in deze tijd. Iemand die een dierbare verloren heeft en voor het eerst kerst viert zonder. Een kwetsbaar familielid dat je niet kan uitnodigen. Een vriend die single is en geen knuffelpersoon over de vloer krijgt tijdens de feestdagen. Geef deze persoon een livestream cadeau en creëer het gevoel van nabijheid waar we allen zo naar verlangen.

Rockin’ around the Christmas tree ?

Ben jij één van de gelukkigen en vier je kerst samen met jouw bubbel? Wat dacht je van een live optreden bij jou thuis? ? Zo haal je de gemiste festivals al een beetje in! Verras je gasten met een gezellig jazz concert of ga helemaal op in de kerstsfeer en kies voor jingles all the way. Geen zorgen, al onze optredens zijn volledig coronaproof en volgens de richtlijnen. 

This Christmas, I give you my heart

Ben je zelf artiest? Wil je iemand een warm gevoel geven tijdens de feestdagen? Meld je dan aan op onze website! Daar kan je zelf een muzikaal cadeau zoals een livestream organiseren. Zo maak jij de wereld op jouw beurt weer een beetje mooier. ❤️

Take a walk on the jolly side ??

Ben je al dat binnen zitten ook beu? Wat dacht je van een muziektour? We stelden samen met een aantal artiesten een muziektour samen. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een leuke gratis app downloaden en gaan wandelen. Wanneer je voorbij een bord of poster van Artfuse komt, scan je het met de app en begint het beeld te bewegen. Een frisse neus halen was nog nooit zo gezellig!

The most wonderful time of the year ☃️

Nu we elkaar niet langer fysiek een vrolijk kerstfeest kunnen wensen, willen we de kerstkaartjes een extra dimensie geven. Wij ontwierpen speciaal voor jou een muzikale kerstkaart. Net zoals bij de wandeling, kan je het beeld scannen met de Artivive app en speelt er zich een muzikaal tafereel af op je telefoon. 

Wil jij graag een muzikale kerst? 

Meer info over onze cadeaus vind je hier.

Ben jij een creatieveling? Of wil je er graag eentje worden? Volgende week zetten wij voor jou 5 kerstcadeaus op een rijtje die je zelf kan maken. Ze hebben allemaal een muzikaal tintje en zijn lekker origineel, so stay tuned! ? Heb je zelf een leuk idee dat je graag met ons wilt delen? Stuur ons een berichtje of zet het hieronder in de comments! 

COVID-19: ALLE BOEKINGEN DIE HIER WORDEN GEMAAKT, ZIJN CORONAPROOF, IN OVEREENSTEMMING MET DE LOKALE REGELGEVING.

Blogs Tips voor een muzikale kerst

Pin It on Pinterest

Share This