We kunnen opnieuw samen genieten van een live concert!

Je kan nu eindelijk weer een live concert bijwonen, veilig vanuit je eigen huiskamer. Wij brengen de artiest tot bij jou, via livestream of in levende lijve. Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Geniet lekker met je bubbel van een muzikale beleving, zonder risico’s. 

Coronaproof concert

Er is een verontrustende stijging in het aantal mensen die zich aanzienlijk eenzamer voelen, vaak gepaard met onrust en angst. Wij willen in deze donkere tijden van isolatie een muzikaal lichtpuntje bieden. ? We willen mensen weer gelukkig maken door ze een gevoel van verbondenheid te geven. 

Live in je huiskamer

Je favoriete artiest. Je favoriete liedjes. Je favoriete zetel. Onmogelijk? Niet meer! Via Artfuse kun je een live concert boeken, in je eigen huis. Je hoeft enkel op te staan om de deur te openen. ? Geen zorgen, alles verloopt volledig coronaproof en volgens de richtlijnen.

Livestream

Zo ver weg en toch nabij. Via livestream ervaar je de intieme sfeer van een huiskamerconcert, veilig van achter je scherm. Zo kan je deze unieke ervaring delen met vrienden en familie die niet in je bubbel zitten, maar die je voorbije zomer wel graag had meegesleept naar een festival. ??

Een ❤️ onder de riem

Geef iemand een muzikale beleving of muzikale kerstkaart cadeau. Die vriend die alleen thuis zit en het moeilijk heeft. Je grootmoeder in het rusthuis. Die lieve buur die steeds naar je zwaait vanuit zijn raam. Tover een glimlach op hun gezicht door hen een persoonlijk concert cadeau te doen. 

Buy local ?

Een privéconcert, onbetaalbaar? Helemaal niet! Niet enkel onze economie, maar ook onze muzieksector ligt onder vuur. Door bij Artfuse te boeken, steun je Belgische artiesten. Wij maken kwalitatieve muziek toegankelijk voor iedereen. Dat de artiesten eerlijk betaald worden, dat nemen wij voor onze rekening.

Doe vandaag nog jezelf of een dierbare een plezier, boek jouw muzikale beleving hier.

COVID-19: ALLE BOEKINGEN DIE HIER WORDEN GEMAAKT, ZIJN CORONAPROOF, IN OVEREENSTEMMING MET DE LOKALE REGELGEVING.

Blogs Muzikale Beleving Artfuse

Pin It on Pinterest

Share This