Geniet van het Valentijnsweekend!

Of je nu een romanticus bent of niet, iedereen wil momenteel wel graag een excuus om eens naar buiten te gaan en iets leuks te doen. Daarom heb wij muziektours opgezet in verschillende steden. Ga op zoek in de stad van jouw keuze en ontdek de muziek van Belgische artiesten via stickers die aangebracht zijn op de vitrines van handelaren of via borden in een park.

Hoe?

Ik hoor jullie al denken, hoe kan ik hieraan deelnemen? Wel, je kan je ticket kopen via onze website. Je hebt slechts één ticket nodig per bubbel, je hoeft dus niet een ticket te kopen voor elke persoon apart. Op je ticket zal je al de verdere instructies aantreffen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap en een smartphone of tablet en je kan op pad!

Waar?

Je vindt onze muziektour onder andere in de volgende steden:

 • Hasselt
 • Genk
 • Genk Molenvijver
 • Tongeren
 • Bilzen
 • Leopoldsburg
 • Turnhout
 • Mol
 • Geel
 • Leuven
 • Gent

Valentijnskaarten

Heb je niet veel zin om buiten te komen met dit koude weer? Je kan er toch voor zorgen dat iemand die je liefhebt kan genieten van een muzikale beleving. We hebben namelijk verschillende virtuele wenskaarten in de aanbieding in onze shop. Deze kaart zal er voor zorgen dat de ontvanger een leuke video te zien zal krijgen via een app. Voeg een persoonlijke boodschap toe en zorg zo voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Valentijn mag toch ook een beetje melig zijn!😊

Voorbeeld van de muziektour

Pin It on Pinterest

Share This