Valentijnsactie Corda Campus

Ook dit jaar hebben we met Artfuse weer iets leuks verzonnen: De Valentijnsactie op Corda Campus in Hasselt, en dit in samenwerking met zowel Corda Campus, Burocad, Sparkvalley en The Lost Link.

Op de campus kan je grote borden terugvinden die je met onze eigen ArtfuseGo app tot leven kan brengen. Ons motto daarbij is ‘zeg het met muziek’!

Met deze app zijn de mogelijkheden haast onbegrenst. Voor Kerst & Nieuwjaar werden er wenskaarten uitgestuurd via de post, die de ontvanger met de ArtfuseGo app kon doen laten opleven. Borden zijn een andere mogelijkheid om een fysiek beeld tot leven te brengen. Zo installeerden we vorig jaar met Valentijn in 11 Vlaamse steden een valentijnstour in samenwerking met lokale handelaren. Uiteraard werken we achter de schermen verder aan enkele andere toepassingen, deels ook in samenwerking met klanten.

Singing man on sign

Het idee met de ArtfuseGo app ontstond in het midden van de coronacrisis, in de winter van 2020, toen de meeste fysieke optredens werden afgelast. Het leek ons team een leuk idee om hiermee aan de slag te gaan en zo de grenzen van de status quo te verleggen.

Eerlijk gezegd zijn we, ondanks alle negatieve effecten van de crisis die tot op heden nog zeer goed voelbaar zijn, toch dankbaar dat we in deze tijd tot nieuwe inzichten zijn gekomen.

Kom zeker eens langs op onze vestiging in Hasselt. De borden zullen er nog tot maandag 21 februari staan.

Heb je een idee gekregen voor je eigen bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We bekijken graag de mogelijkheden!

Is dit onze core business, vraag je je misschien af? Nee, dat is het niet. Onze core business blijft het bevorderen van muzikale beleving, bij voorkeur live op het podium, en alles wat daarbij komt kijken. Daarover volgt binnenkort meer.

Muzikale groeten,

Diethard Stuelens
Founder Artfuse BV

Aankomende events

september, 2022

Pin It on Pinterest

Share This
X
X
X
X